Home / Bronkhorst / Jongerenkoor Vox zoekt nieuwe dirigent

Jongerenkoor Vox zoekt nieuwe dirigent

BRUMMEN – Het bekende Brummense jongerenkoor Vox is op zoek naar een nieuwe dirigent. Na jaren van successen en plezier voelt het alsof een familielid gaat emigreren. Vox wenst Floris Dirkse van den Heuvel alle succes met zijn nieuwe onderneming. Maar Vox is nu dus op zoek naar een nieuwe muzikale leider en inspirator die samen met de koorleden de muzikale grenzen opzoekt en verlegt. Vox telt dertig leden in de leeftijd van twaalf tot en met 21 jaar en repeteert iedere vrijdagavond van 20.00 tot 21.45 uur in de Oude of Pancratiuskerk in de Kerkstraat in Brummen. Enthousiaste jongeren die willen zingen, zijn altijd welkom.

E-mail. info@voxbrummen.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.