Vrijwilligerswerk voor ouderen

REGIO – Deze winter en komend voorjaar houdt de Stichting Recreatie Academie een aantal korte reizen van Zeeland tot en met het buitenland voor vijf ouderen die er wel eens uit willen. Het is een 1 tot 5 daagse reis voor alleenstaande ouderen.

De stichting Recreatie Academie wordt gevormd door echtparen uit Eerbeek, Klarenbeek en Apeldoorn. De stichting bezit een auto met zeven zitplaatsen, waar ouderen gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Met deze auto worden recreatieve tochten gemaakt waar de ouderen op eigen kracht niet meer kunnen komen. Dat kan gaan om een familiebezoek, een ritje naar het geboortedorp of door de natuur. In het voorjaar gaan ze waarschijnlijk naar Ierland.

Freek van den Broeke, tel. 0313 – 653810
E-mail. fvandenbroeke@recreatieacademie.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.