Home / Regio / Vrijwilligerswerk voor ouderen

Vrijwilligerswerk voor ouderen

REGIO – Deze winter en komend voorjaar houdt de Stichting Recreatie Academie een aantal korte reizen van Zeeland tot en met het buitenland voor vijf ouderen die er wel eens uit willen. Het is een 1 tot 5 daagse reis voor alleenstaande ouderen.

De stichting Recreatie Academie wordt gevormd door echtparen uit Eerbeek, Klarenbeek en Apeldoorn. De stichting bezit een auto met zeven zitplaatsen, waar ouderen gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Met deze auto worden recreatieve tochten gemaakt waar de ouderen op eigen kracht niet meer kunnen komen. Dat kan gaan om een familiebezoek, een ritje naar het geboortedorp of door de natuur. In het voorjaar gaan ze waarschijnlijk naar Ierland.

Freek van den Broeke, tel. 0313 – 653810
E-mail. fvandenbroeke@recreatieacademie.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.