Home / Angerlo / Jubilarissen Angerlo Vooruit

Jubilarissen Angerlo Vooruit

ANGERLO – Tijdens de jubileumreceptie op 11 november zijn de jubilarissen van Angerlo Vooruit gehuldigd. Kees Nederhoff sprak namens de vereniging zijn grote dank uit aan deze mensen voor hun jarenlange trouw en loyaliteit aan de vereniging.

Op de foto v.l.n.r.: Henk Polman (51 jaar lid), Alphons Huygevoort (25 jaar lid), Dirk Willem tiecken 925 jaar lid), Jan Tiecken (50 jaar lid), Alexander Derksen (25 jaar lid) en Peter Smeets (25 jaar lid).
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.