Home / Regio / Cheque van 10.000 euro voor Ajuta

Cheque van 10.000 euro voor Ajuta

REGIO – Inner Wheel Arhem Rijn-IJssel heeft onlangs een cheque van 10.000 euro uitgereikt aan Laurens Keers, bestuurslid van Ajua. Ajuta is een stichting uit Apeldoorn die onder andere materiele hulp biedt aan instellingen en tehuizen voor gehandicapten en psychiatrische patiënten in Roemenië die in erbarmelijke omstandigheden leven. Inner Wheel heeft dit project vooral gekozen omdat Ajuta niet alleen de directe levensomstandigheden verbetert, zoals het aanpakken van sanitair, lekkende daken, een tuin, maar ook het opzetten van een creatieve therapie met behulp van een psychiater en een psycholoog.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.