Cheque van 10.000 euro voor Ajuta

REGIO – Inner Wheel Arhem Rijn-IJssel heeft onlangs een cheque van 10.000 euro uitgereikt aan Laurens Keers, bestuurslid van Ajua. Ajuta is een stichting uit Apeldoorn die onder andere materiele hulp biedt aan instellingen en tehuizen voor gehandicapten en psychiatrische patiënten in Roemenië die in erbarmelijke omstandigheden leven. Inner Wheel heeft dit project vooral gekozen omdat Ajuta niet alleen de directe levensomstandigheden verbetert, zoals het aanpakken van sanitair, lekkende daken, een tuin, maar ook het opzetten van een creatieve therapie met behulp van een psychiater en een psycholoog.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.