Home / Bronkhorst / Trouwe sponsors in ‘t zonnetje

Trouwe sponsors in ‘t zonnetje

BROEK – Chris en Rieky van Smits & Co Weegbruggen werden in het zonnetje gezet door leiding en speelsters van het Vrouwen 1 team van vv Oeken. En niet voor niets. Chris en Rieky zijn al vanaf het begin van het vrouwenvoetbal betrokken bij dit team. Hun nimmer aflatende loyaliteit in ruim veertig jaar vrouwenvoetbal, werd door trainer Eddy Vermaat als zeer bijzonder omschreven. Dat sponsors als Chris en Rieky in de huidige tijd een zeldzaamheid zijn, maakt dat de relatie zeer hecht is en zij nog steeds stevig worden omarmd door vv Oeken. Van het team mochten ze de teamfoto van dit seizoen in ontvangst nemen, groot geprint op canvas. Natuurlijk waren er ook persoonlijke presentjes voor Chris en Rieky.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.