Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub

Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Vorige week werden op de Eerbeekse Schaakclub zes partijen gespeeld en dit waren de uitslagen. Wim Geurink – Jan Breij 0-1. Gerrit Nikkels – Ed v.d. Griendt remise, Henk de Bruin – Rolf van Agtmaal 0-1. Gerrit v.d. Spreng – Paul van Berkum 1-0, Theo Heijerman – Gerard Schut 1-0, Johan Put – Wim Verhagen 0-1. Deze week wordt op de club niet geschaakt, maar staat een feestavond op de agenda met bingo, sjoelen en het rad van fortuin waarvoor prijzen beschikbaar zijn.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.