Home / Dieren / Gemeente waarschuwt voor nepcollectanten in Dieren

Gemeente waarschuwt voor nepcollectanten in Dieren

DIEREN – In het dorp Dieren zijn nepcollectanten actief. Zij doen zich voor als collectanten van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, die deze week in Dieren een huis-aan-huis collecte houden.

De Stichting heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en de wijkagent is ingeschakeld om een oogje in het zeil te houden. Inwoners bij wie een collectant voor de deur staat raden wij aan naar een identiteitskaart te vragen Bij twijfel kunnen mensen de politie bellen T 0900 8844.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.