Sinterklaas is er weer!

REGIO – Nadat Sinterklaas zaterdag in Roermond voet aan wal had gezet, dook hij die zelfde dag ook al op verschillende plekken in onze regio op. De Goedheiligman ziet ondanks zijn gevorderde leeftijd nog steeds kans zich razendsnel te verplaatsen om zoveel mogelijk kinderen te bezoeken en de opwachting in hun dorpen en steden te maken. In Velp (foto) arriveerde hij zondagmiddag te paard, net als in Brummen. Een dag eerder had hij ondermeer al Beekbergen, Hoenderloo, Eerbeek, Doesburg, Loenen, Klarenbeek, Rheden en Dieren aangedaan en overal werd de Goedheiligman met groot enthousiasme begroet – foto: Marc Pluim
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.