Home / Rheden / Prins Tonny der Heiknüüters

Prins Tonny der Heiknüüters

RHEDEN – Zaterdag beleefde carnavalsvereniging De Heiknüüters uit Rheden een geweldige opening van het carnavalsseizoen. In een bomvolle zaal van Ons Huis, waar ook zusterverenigingen De Narrenkap en De Flabinussen aanwezig waren, werd afscheid genomen van Prins Joop de Eerste en zijn lieftallige Prinses Karin, die er met hun gevolg een meer dan fantastisch jaar van hebben gemaakt.

Na een aantal optredens was het tijd voor de opkomst van het nieuwe Prinsenpaar. En als complete verrassing kwam uit een paar hele grote flessen het nieuwe Prinsenpaar te voorschijn. Het is Prins Tonny de Eerste (Tonny Holland) die, samen met zijn charmante Prinses Ineke, het komende jaar de scepter zal zwaaien over Knüütergat, zoals Rheden tijdens het carnaval heet. Met deze keuze is de vereniging er in geslaagd weer een energiek paar te presenteren dat de aspiraties van de vereniging kan uitdragen. Het belooft dan ook weer een prachtig carnavalsseizoen te worden, zo was de mening in Ons Huis – foto: Marc Pluim

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.