Home / Hummelo / Ouderen vertellen hun verhaal

Ouderen vertellen hun verhaal

HUMMELO – In Woonzorgcentrum Hyndendael in Hummelo houden de bewoners zich deze week bezig met een bijzonder project. Ouderen vertellen, onder deskundige begeleiding van lokale amateurtoneelspelers en een professioneel theatermaker, hun verhaal aan publiek.

Ouderen kennen vaak verhalen die de moeite van het vertellen waard zijn. De kunst is om dit zo te doen dat de luisteraar geboeid blijft. In dit project Verhalen aan Huis vraagt het Servicepunt Amateurkunst West-Achterhoek ouderen hun verhalen te delen. Onder leiding van een professioneel theatermaker en met inzet van lokale amateurtoneelspelers leren zij hoe ze een verhaal op een creatieve en theatrale manier aan het publiek kunnen vertellen. Hiervoor krijgen ze twee workshops. Aansluitend, op zaterdag 1 december tussen 10.00 en 11.30 uur, wordt de eindpresentatie gegeven voor familie en vrienden.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.