Geslaagd volleybaltoernooi

BRUMMEN – De gastlessen van volleybalvereniging Bruvoc op het basisonderwijs in Brummen zijn afgesloten met een geslaagd toernooi. De leerlingen konden hier laten zien wat ze hebben geleerd. Alle basisscholen hadden minimaal één team afgevaardigd naar sporthal Rhienderoord. Ouders en leerkrachten kwamen mee om te supporteren. Er werd fanatiek en met veel plezier gespeeld en het was duidelijk te zien dat de jongens en meisjes iets hadden opgestoken van de gastlessen. Het was een leuke, sportieve middag. Bruvoc heeft aan de gastlessen weer nieuwe jeugdleden overgehouden, dus ook voor de vereniging heeft dit project goed uitgepakt. Ook andere clubs die hebben lessen hebben gegeven, hebben nieuwe aanwas. SWB, organisator van dit sportproject, vindt het zeker voor herhaling vatbaar en hoopt dat er meer verenigingen uit de gemeente aan mee willen doen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.