Home / Bronkhorst / Geslaagd volleybaltoernooi

Geslaagd volleybaltoernooi

BRUMMEN – De gastlessen van volleybalvereniging Bruvoc op het basisonderwijs in Brummen zijn afgesloten met een geslaagd toernooi. De leerlingen konden hier laten zien wat ze hebben geleerd. Alle basisscholen hadden minimaal één team afgevaardigd naar sporthal Rhienderoord. Ouders en leerkrachten kwamen mee om te supporteren. Er werd fanatiek en met veel plezier gespeeld en het was duidelijk te zien dat de jongens en meisjes iets hadden opgestoken van de gastlessen. Het was een leuke, sportieve middag. Bruvoc heeft aan de gastlessen weer nieuwe jeugdleden overgehouden, dus ook voor de vereniging heeft dit project goed uitgepakt. Ook andere clubs die hebben lessen hebben gegeven, hebben nieuwe aanwas. SWB, organisator van dit sportproject, vindt het zeker voor herhaling vatbaar en hoopt dat er meer verenigingen uit de gemeente aan mee willen doen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.