Home / Dieren / Gelregym verkoopt speculaastaartjes

Gelregym verkoopt speculaastaartjes

DIEREN – Turnvereniging Gelregym houdt ook dit jaar weer een speciale verkoopactie in Dieren. In de periode van maandag 19 november tot en met 2 december gaan de leden op pad om speculaastaartjes van bakker Eklund in Zutphen te verkopen. De prijs bedraagt 2 euro per taartje. Bedrijven kunnen via www.gelregym.nl meerdere taartjes bestellen, deze worden dan bezorgd. De opbrengst van de actie wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe trampoline.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.