Home / Bronkhorst / Ernstig ongeval Eerbeekseweg

Ernstig ongeval Eerbeekseweg

BRUMMEN – Een scooterrijder uit Brummen is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Eerbeekseweg tussen Brummen en Eerbeek. De jongen is naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond half zeven. De scooterrijder wilde vanaf het fietspad de weg oversteken, naar schietvereniging Willem Tel. Daarbij zag hij de auto over het hoofd. De automobilist, een plaatsgenoot, kon een botsing niet meer voorkomen. De scooterrijder werd enkele meters meegesleurd. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. De Eerbeekseweg was ongeveer twee uur afgesloten – foto’s Robin Donderwinkel 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.