Ernstig ongeval Eerbeekseweg

BRUMMEN – Een scooterrijder uit Brummen is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Eerbeekseweg tussen Brummen en Eerbeek. De jongen is naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond half zeven. De scooterrijder wilde vanaf het fietspad de weg oversteken, naar schietvereniging Willem Tel. Daarbij zag hij de auto over het hoofd. De automobilist, een plaatsgenoot, kon een botsing niet meer voorkomen. De scooterrijder werd enkele meters meegesleurd. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. De Eerbeekseweg was ongeveer twee uur afgesloten – foto’s Robin Donderwinkel 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.