Home / Doesburg / Medailles voor DWV

Medailles voor DWV

DOESBURG – Het damesteam van DWV uit Doesburg heeft onlangs drie medailles behaald op de Gelderse Estafette Kampioenschappen. De Doesburgse zwemvereniging was dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd door maar liefst acht teams in alle leeftijdscategorieën. De Meisjes Junioren 3 en Later hebben op de 4×50 meter vrije slag goud behaald. Gail, Loes, Mandy en Marleen mogen daar erg trots op zijn. Ook is er twee keer brons gescoord door de Meisjes Jeugd 2 en Later. Lynn, Eva, Noortje en Aniek ontvingen een bronzen medaille voor zowel de 4×50 meter vrije slag als de 4×50 meter wisselslag. Verder hebben de zwemmers van DWV vele mooie persoonlijke records gevestigd. Een mooi begin van het nieuwe zwemseizoen voor DWV.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.