Medailles voor DWV

DOESBURG – Het damesteam van DWV uit Doesburg heeft onlangs drie medailles behaald op de Gelderse Estafette Kampioenschappen. De Doesburgse zwemvereniging was dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd door maar liefst acht teams in alle leeftijdscategorieën. De Meisjes Junioren 3 en Later hebben op de 4×50 meter vrije slag goud behaald. Gail, Loes, Mandy en Marleen mogen daar erg trots op zijn. Ook is er twee keer brons gescoord door de Meisjes Jeugd 2 en Later. Lynn, Eva, Noortje en Aniek ontvingen een bronzen medaille voor zowel de 4×50 meter vrije slag als de 4×50 meter wisselslag. Verder hebben de zwemmers van DWV vele mooie persoonlijke records gevestigd. Een mooi begin van het nieuwe zwemseizoen voor DWV.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.