Home / Rheden / Wensen komen uit bij Dekamarkt

Wensen komen uit bij Dekamarkt

RHEDEN – Boodschappen doen bij de DekaMarkt en tegelijkertijd goede doelen steunen. Het kan vanaf 13 november met de actie Wensen komen uit bij de DekaMarkt. Het filiaal in Rheden doet ook mee. “Klanten van DekaMarkt ontvangen bij speciale actieproducten dukaten. Die kunnen ze geven aan een goed doel. Wij hebben er drie uitgezocht die financiële hulp kunnen gebruiken bij een concreet verbeteringsplan”, aldus supermarktmanager in Rheden. De goede doelen zijn vv Rheden, CBS De Holtbanck en kinderboerderij Dierenweide Rheden.

www.dekamarkt.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.