Velpenaar heeft 1500 kilo illegaal vuurwerk in garagebox

VELP – Het interregionale vuurwerkteam van de politie Gelderland-Midden en Gelderland-Zuid heeft vrijdagochtend in een woonwijk in Velp een partij illegaal vuurwerk van in totaal 1500 kilo in beslag genomen.

Naar aanleiding van een tip stelde de politie een onderzoek in. In een garagebox midden in een woonwijk in Velp, trof de politie de dozen zwaar vuurwerk, waaronder zogenaamde flowerbeds, aan. Het opslaan van illegaal vuurwerk kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Het vuurwerk is in beslag genomen en de politie heeft een 48-jarige Velpenaar aangehouden. De politie zet het onderzoek naar de herkomst van het vuurwerk voort.

Het opslaan van illegaal vuurwerk kan levensgevaarlijke situaties opleveren. De politie roept inwoners op meldingen over illegaal vuurwerk te doen bij de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.