Home / Eerbeek / Pluim verdiend met ingeleverde batterijen

Pluim verdiend met ingeleverde batterijen

EERBEEK – Meneer B. Jonkers uit Eerbeek heeft een Pluim gewonnen door zijn lege batterijen in te leveren. De Stichting Batterijen (Stibat) geeft elke maand een reischeque van 2000 euro en vijftig blauwe pluimen weg. Alles wat men daarvoor hoeft te doen, is tien lege batterijen in een zakje doen, vergezeld van naam en adres, en deze in te leveren in één van de tonnen of boxen van de landelijke campagne Lege batterijen? Lever ze in en WIN! Iedere maand is er een trekking en zo heeft ook meneer Jonkers die mooie Pluim gewonnen. De Pluim kan worden ingeruild voor een belevenis, zoals een dagje attractiepark, workshop op museumbezoek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.