Home / Bronkhorst / Spetterend succes Spookzwemmen

Spetterend succes Spookzwemmen

BRUMMEN – Een uitverkocht zwembad, waarin totaal 300 kinderen deelnamen aan het Spookzwemmen in Brummen. Ook dit jaar is activiteitenorganisator Bram de Waal van Rhienderoord Zwem & Sport Plezier verantwoordelijk geweest voor deze succesvolle avond. Spookzwemmen is inmiddels niet alleen meer een begrip in de Gemeente Brummen, maar in de gehele regio.
Rond 18.15 uur klopten de eerste kinderen aan de deur van Spookslot Rhienderoord, maar het duurde even voordat zij daadwerkelijk het spookslot mochten betreden. Om 19.00 uur werd de poort geopend. Via de zijingang van de accommodatie stapten zij in de tunnel van spoken en griezels om vervolgens uit te komen bij de entree van het zwembad.
In het zwembad verzorgde DJ Bjorn voor de muziek en lagen de duikers van duikvereniging Cetacea op de bodem van het bad voor de veiligheid van de bezoekers. Skeletten, heksen en andere griezels vermaakte de zwemmers tot 21.30 uur
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.