Home / Bronkhorst / De winnende foto

De winnende foto

BRUMMEN – Diede Kaak uit Brummen heeft de zomerfotowedstrijd van de Bibliotheek Brummen / Voorst gewonnen. De opdracht was om te laten zien dat lezen en vakantie bij elkaar horen. Diede stuurde een foto in waarop zij ontspannen Geronimo Stilton leest aan de voet van een gletsjer. De tweede prijs ging naar Corrie Swennenhuis uit Terwolde. Wekelijks gaat ze met haar kleinkinderen naar de bibliotheek Twello en de geleende boeken worden dan heerlijk bij opa en oma gelezen. De derde prijs was voor Ellen Runia uit Leuvenheim. Op reis door China kwam ze drie lezende kinderen tegen die, bij gebrek aan geld om boeken te kopen, stiekem boeken lazen in een boekwinkel. De drie ontvingen een mooie prijs voor hun foto. Diede kreeg haar foto op canvas afgedrukt, de andere prijswinnaars kregen een boekenbon van respectievelijk 15 en 10 euro. Daarnaast ontvingen alle drie de winnaars een oorkonde.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.