Muus Groot nieuwe fractievoorzitter Gelderse Statenfractie

BRUMMEN / ARNHEM – De Gelderse Statenfractie heeft Muus Groot uit Brummen gekozen als nieuwe fractievoorzitter. Sinds de benoeming van toenmalig fractievoorzitter Josan Meijers tot gedeputeerde was er een vacature voor het fractievoorzitterschap.

Al tijdens de Statenvergadering van die dag gaf toenmalig vice-voorzitter Muus Groot zijn visitekaartje af. Bij de behandeling van de begroting 2013 verwoordde hij de PvdA-inbreng helder en overtuigend. De PvdA-fractie was dan ook zeer verheugd dat Groot zich tijdens de fractievergadering van 14 november bereid toonde het voorzitterschap op zich te nemen.

De hierdoor vrijgekomen positie van vice-fractievoorzitter wordt ingenomen door Jeannine Liebrand. Mijnke Bosman blijft fractiesecretaris/penningmeester.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.