ART-Kunstroute Brummen

BRUMMEN – Diverse ateliers in Brummen en omgeving doen 24 en 25 november van 11.00 tot 17.00 uur weer mee aan de kunstroute ART-Brummen. Het is een verfrissende route in de koude novembermaand.

Mieke Diekmann in Loenen laat een mooie expositie zien waarbij mens en natuur centraal staan. Ook gastexposanten laten hun werk zien, zoals Frans Gort en Annelies Martin.
Erik Zwaga laat zijn sfeervolle stillevens zien en Ria Stam haar tegeltableaus, kinderdejeuners, jubileumborden en andere unica´s. Peter Bergenhenegouwen doet voor de laatste keer mee. Omdat hij al aan het verhuizen is naar Nijmegen, laat hij zijn werk bij Chris Ros zien. Zijn beelden gaan over beweging, motorisch, mechanisch, mentaal. Ros maakt beelden van staal, brons, gemengde technieken, sieraden van zilver, goud met en zonder edelstenen, parels, grafiek, tekeningen en druk op canvas.
Piet van Middelaar laat zijn schilderijen met een eigen verhaal zien, Annie Elissen laat haar nieuwste en verrassende kunstwerken zien en van andere keramisten en de sieraden van Ina Kets Heusinkveld. Joop van Ulden laat zijn waterornamenten en fonteinen zien.

www.art-brummen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.