Home / Angerlo / Voetbalschool Angerlo Vooruit van start

Voetbalschool Angerlo Vooruit van start

ANGERLO – VV Angerlo Vooruit is gestart met een voetbalschool waar diverse vaardigheden van het voetballen aan bod komen zoals techniek, tactiek, mentale weerbaarheid en conditie. De school richt zich in eerste instantie op de leeftijdsgroep acht tot en met twaalf jaar. De training vindt op vrijdagavond plaats en start op 22 maart. Tot 1 december kunnen kinderen zich aanmelden via e-mail. kbvdberg@kpnplanet.nl of e-mail. communicatie@angerlovooruit.nl.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.