Home / Doesburg / In het nieuw en kampioen

In het nieuw en kampioen

DOESBURG – De C1 van SC Doesburg heeft dit seizoen maar liefst vier sponsoren gevonden die bereid waren om dit team en technische staf van top tot teen in het nieuw te steken. Het zijn Peter Teerink van Stukadoorsbedrijf Peter Teerink, Chantal Schotpoort van Esta Travel, Tonny van Stiphout van Bouwservice Van Stiphout en Renzo Teerink van Stukadoorsbedrijf Renzo Teerink die deze talentvolle jongens hebben aangekleed. De sponsoren werden meteen beloond met het behalen van het kampioenschap.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.