Home / Regio / Gelderse Sporters van het Jaar

Gelderse Sporters van het Jaar

REGIO – Op woensdagavond 12 december wordt in de DRU Cultuurfabriek in Ulft het Gelders Sportgala gehouden. Hierbij strijden sporters om de prestigieuze titel Gelderse Sportman, Sportvrouw, Sportploeg of Talent van het jaar. Inmiddels zijn per categorie drie genomineerden bekend gemaakt. In onze regio wonen drie talentvolle sporters die kans maken op zo’n mooie prijs. Schaatser Stefan Groothuis uit Empe is genomineerd in de categorie Gelderse Sportman. In de categorie Gelders Talent Meisje is er een nominatie voor de Eerbeekse Elis Ligtlee, die dit jaar van fietscross overstapte naar baanwielrennen. Zeiler Marcel van de Veen uit Rheden is genomineerd in de categorie Gelderse Gehandicapte Sporter. Een jury bepaalt uiteindelijk wie de titel krijgt.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.