Home / Hall / Halls talent gescout

Halls talent gescout

HALL – Babette Kruk van voetbalvereniging SHE uit Hall heeft onlangs meegedaan aan twee instuif-voetbalavonden voor meisjes 11-12 jaar. Deze trainingen worden door de KNVB georganiseerd in het kader van het Jeugdplan Nederland, waarmee de KNVB kinderen met wat meer talent de kans wil geven zich extra te ontwikkelen. Er waren zo’n zestig meisjes uitgenodigd, met het doel om hier de twintig meest talentvolle speelsters te selecteren. Babette is in positieve zin opgevallen, waardoor ze is opgenomen in de selectie van de KNVB, district Oost, regio Apeldoorn.
SHE beschikt al bijna 35 jaar over een damesgeleding in haar voetbalteams. Dit jaar komt SHE met een dameselftal en een meisjes C-elftal (combinatie met Sc. Brummen) uit in de competitie. Daarnaast voetballen bijna alle jeugdteams gemengd, meisjes en jongens. Dit wordt ook vanuit de KNVB gestimuleerd. SHE is duidelijk goed bezig om met weinig jeugd een zo goed mogelijk plan uit te zetten en de hoogst haalbare kwaliteit te scoren. Babette is mede door deze ontwikkelingen bij de KNVB als talent opgevallen en toegevoegd aan de selectie ‘onder de 12’. Voetbalvereniging SHE is hier terecht trots op.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.