Home / Velp / Velp-Zuid online

Velp-Zuid online

VELP – De website www.velpzuidstraks.nl is online. Deze site is door de gemeente Rheen en Vivare opgezet voor het traject wijkvernieuwing Velp-Zuid. Bezoekers blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wijk. Zo staat het laatste nieuws op de site en worden de lopende projecten beschreven. Er is een fotoalbum met plaatjes van evenementen. Met de komst van de website vervalt de papieren nieuwsbrief.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.