Home / Dieren / Digitale foto’s beheren en bewerken

Digitale foto’s beheren en bewerken

DIEREN – SeniorWeb start vrijdag 7 december opnieuw met de cursus Digitale Foto’s Beheren en Bewerken. Deelnemers leren hoe zij de foto’s van hun camera op de computer kunnen krijgen, wat ze er allemaal mee kunnen doen, hoe ze een foto kunnen laten afdrukken, de foto’s kunnen archiveren en ga zo maar door. De lessen vinden plaats op vrijdagen van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in Dieren. Aanmelden kan bij Jan Pijfers, tel. 026-4955545, of Marina Jansen – Beumer, tel. 026-4952611. Er liggen ook inschrijfformulieren in de bibliotheken in Dieren, Rheden en Velp. De cursus is niet alleen voor leden van SeniorWeb.

www.seniorwebrheden.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.