Home / Velp / Tijdelijke uitbreiding Jansen & de Feijter

Tijdelijke uitbreiding Jansen & de Feijter

VELP – Mede om de leegstand wat tegen te gaan, heeft boekhandel Jansen & de Feijter in Velp tot en met Kerstmis het leegstaande winkelpand aan de Emmastraat 4 in gebruik genomen. Voorheen waren hier het Velps Reformhuis en later wijnhandel Westerveld gevestigd. Tot Kerst biedt Jansen & de Feijter hier een royale sortering kalenders, kerstkaarten en kerstartikelen, papeterie, kerst- en sinterklaasboeken en nog veel meer. De openingstijden zijn gelijk aan die van de boekhandel: op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Ook is de winkel geopend tijdens de koopzondagen op 2 en 23 december. Op zaterdag 1 december is er een demonstratie kerstkransen maken, op zaterdag 22 december worden kerststukjes gemaakt. De demonstraties worden verzorgd door Kwekerij Overhagen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.