Gasten in weekend welkom op Keppelse Golfbaan

HOOG-KEPPEL – De nieuwe achttien holes golfbaan van de Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel is vanaf nu ook in het weekend geopend voor gastspelers. Iedereen die in bezit is van een Golfvaardigheidsbewijs is ook op zaterdag en zondag welkom om te komen spelen. De golfbaan van de Keppelse ligt op een mooie, beschutte plek met zicht op het dorp. Na het spelen van een ronde is het goed toeven in of bij het clubhuis. De Keppelse Golfclub hanteert geen starttijden. Informeer vooraf, telefonisch of via e-mail, bij het secretariaat naar beschikbare speelruimte.

www.keppelse.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.