Home / Eerbeek / Voer voor Kiboe van Natuurmonumenten

Voer voor Kiboe van Natuurmonumenten

EERBEEK / LOENEN – De dieren van Kiboe hebben de komende maanden heerlijk te eten. Natuurmonumenten heeft een deel van de oogst geschonken aan de Eerbeekse kinderboerderij. Op de Groote Modderkolk in Loenen, een boerderij van Natuurmonumenten, lopen koeien van het oude ras Brandrode Rund. Antoon Klomp beheert deze dieren en hij hoorde van een vrijwilliger over de financiële problemen van Kiboe. Hij overlegde op zijn beurt weer met Hans van Dijk, beheerder Oost-Veluwe van Natuurmonumenten, en zij besloten een deel van het voer, dat Natuurmonumenten oogst op eigen terrein, te schenken aan Kiboe. Een mooi gebaar, waar Kiboe erg blij mee is. Door slechte oogsten zijn de prijzen voor diervoer de laatste tijd enorm gestegen en met dit geschenk zijn de dieren de komende maanden voorzien.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.