Home / Bronkhorst / Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang

BRUMMEN / EERBEEK – Stichting Kindercentra Brummen en Eerbeek (SKBE) gaat vanaf 1 januari ook flexibele opvang aanbieden, naast de gewone kinderopvang. Hiermee kunnen ook ouders die niet regelmatig werken of opvang nodig hebben, gebruik maken van de opvang. Dit kan bijvoorbeeld op wisselende dagen of dagdelen, op een verkorte middag, middels aanmelding op de dag van opvang, incidenteel of tijdelijk, zoals één maand per jaar. Ouders die nog geen gebruik maken van de opvang kunnen zich hiervoor opgeven. De SKBE biedt opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar. De kinderdagverblijven de Bengelenburg in Brummen en Bibelebons in Eerbeek en de buitenschoolse opvang in beide plaatsen bieden ook flexibele opvang.

www.skbe.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.