Home / Bronkhorst / DVD van Carmina Burana

DVD van Carmina Burana

BRUMMEN – Onder leiding van dirigent Jan Jaap Nuiver werd begin november twee keer de Carmina Burana van Orff uitgevoerd in sporthal Rhienderoord in Brummen. Een projectkoor en –orkest namen samen met vijf solisten deze taak op zich. Het resultaat mocht er zeker zijn en er is een mooie, professionele dvd gemaakt van deze uitvoering. Ook de uitvoering van het Canto Ostinato van Simeon ten Holt in het voorprogramma is op de dvd opgenomen. Mail voor informatie naar carmina@brummencultuur.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.