Home / Doesburg / Nieuwe voorstelling Doesburgs Cabaret

Nieuwe voorstelling Doesburgs Cabaret

DOESBURG – Het Doesburgs Cabaret speelt op donderdag 27 en vrijdag 28 december de eindejaarsvoorstelling Alle Sluizen Open. Hierin wordt met een flinke knipoog teruggekeken op het afgelopen jaar. Gebeurtenissen en nieuwtjes worden op eigen wijze becommentarieerd in een programma met ontroerende liedjes en komische sketches en filmpjes. De voorstellingen worden vanaf 20.30 uur gespeeld in jongerencentrum 0313. Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te reserveren via doesburgscabaret@gmail.com – foto Peter Bakker
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.