Home / Rheden / Tarieven afval Rheden

Tarieven afval Rheden

RHEDEN – In de gemeente Rheden worden per 1 januari volgend jaar de tarieven voor de afvalstoffenheffing aangepast. Vanaf nu geldt een systeem waarbij het formaat van de grijze container de prijs bepaalt. Een container van 140 liter kost 144,88 euro per jaar, de container van 180 liter kost 180,01 euro per jaar en voor een container van 232,70 liter betaal je 232,70 euro. De groene en papiercontainer zijn gratis, ongeacht het formaat. Bewoners van flats, bovenwoningen en woningen die gebruik maken van de wijkcontainers betalen 144,88 euro per jaar. Ondernemers die één of twee afvalcontainers hebben van 240 liter met een rode deksel, betalen via het reinigingsrecht nu een vast bedrag per jaar, ongeacht het aantal containers. Vanaf 1 januari bepaalt het aantal minicontainers het tarief. Dit bedraagt 230,45 euro per jaar per container. Het basisbedrag is voor iedereen gelijk, dat is 21,92 euro.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.