Home / Bronkhorst / Bibliotheken een week gesloten

Bibliotheken een week gesloten

BRUMMEN / EERBEEK – Bibliotheek Brummen Voorst stapt samen met zestien andere Gelderse bibliotheken over op een nieuw automatiseringssysteem. Deze samenwerking levert veel voordelen op, maar zorgt er ook voor dat het bibliotheeksysteem een week lang buiten gebruik is en van 19 tot en met 25 november zijn daarom de bibliotheek in onder andere Eerbeek en Brummen dicht. Ook kan er in deze week niet online gereserveerd worden. De website blijft wel beschikbaar en activiteiten gaan ook gewoon door. De terugbrengdatum wordt van een boek wordt met een week verschoven.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.