Home / Giesbeek / Jeugd Givo’92 in het nieuw

Jeugd Givo’92 in het nieuw

GIESBEEK – Na jaren in oude witte shirtjes te hebben gespeeld hebben de mini’s van Givo’92 nieuwe shirts gekregen, gesponsord door twee lieve ouders. Daarnaast heeft Jan Witjes van Daanen Shipping & Logistics BV uit Nijmegen er voor gezorgd dat Meisjes C vanaf dit seizoen in volledig nieuwe tenues spelen.
De volleybalvereniging is op zoek naar nieuwe mini’s. Een ieder tussen de zes en twaalf jaar mag komen kijken tijdens een training op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur in sporthal de Panoven. De Meisjes C en b trainen van 19.00 tot 20.00 uur.

E-mail. info@givo92.nl
www.everyoneweb.com/Givo92
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.