Home / Eerbeek / Winkeliers pakken aan

Winkeliers pakken aan

EERBEEK – De ondernemers van het centrum in Eerbeek hebben maandagavond weer de handen flink uit de mouwen gestoken. Onder het motto ‘als de gemeente het niet kan, doen we het zelf’, pakten ze klein onderhoud aan en werd flink opgeruimd. Dat deden ze eerder al in juni, nu het blad van de bomen is togen ze weer aan het werk. Vooral het winkelgedeelte van de Loenenseweg werd aangepakt.
“De gemeente Brummen heeft blijkbaar geen middelen meer om dit soort klusjes te doen, dus dan doen we het zelf maar”, aldus Casper Heine, die samen met z’n zoon afval en blad uit de struiken blaast en opruimt. “We kunnen ook niets doen, maar dan verloedert het centrum waar we onze boterham moeten verdienen. Dan snijden we in eigen vlees.” Dus werd maandagavond weer flink aangepakt. Eerst een kop soep en toen de handen uit de mouwen. Met bladblazers, bezems en stoffer en blik werd het winkelgebied weer toonbaar gemaakt. Het is een mooi initiatief.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.