Home / Klarenbeek / € 25.000 voor Het Heidepark in Klarenbeek

€ 25.000 voor Het Heidepark in Klarenbeek

KLARENBEEK – Zaterdag kwam de werkgroep Oude Metalen in Klarenbeek bijeen om de actieperiode van twee jaar af te sluiten. Op de begraafplaats Het Heidepark werd aan het bestuur van de begraafplaatsstichting het eindbedrag van ruim € 25.000,- in de vorm van een cheque overhandigd. Het bestuur toonde zich bijzonder verheugd over het eindresultaat, waarmee de bouw van een permanent gebouw op de begraafplaats weer een stap dichterbij is gekomen.

De leden van de werkgroep zetten zich al jaren in voor diverse projecten die van algemeen belang zijn in het dorp Klarenbeek. Na twee geslaagde acties voor de RK kerk en de Protestantse kerk, was deze laatste opbrengst bestemd voor het aulafonds van de begraafplaats Het Heidepark.
De voorzitter bracht dank aan de leden van de werkgroep en overhandigde hun een kleine attentie. Ook memoreerde hij de geweldige inzet van de tientallen vrijwilligers, die zich tijdens de actiedag van 6 oktober ook geheel belangeloos hebben ingezet. De actiegroep heeft ook al weer een volgende doel vastgesteld en hoopt de komende twee jaar veel oude metalen in te zamelen voor de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis en het hertenkamp. Bij het binnenkort te openen nieuwe gezondheidscentrum naast het hertenkamp zal een garage en opslagruimte worden gerealiseerd.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.