Home / Doesburg / Heerlijk Fruitweekend

Heerlijk Fruitweekend

DOESBURG – Afgelopen weekend waren er weer de open dagen bij museumtuin ‘t Olde Ras. En zoals altijd wisten mensen uit binnen- en buitenland de weg naar deze unieke museumtuin te vinden. Natuurlijk stonden binnen alle fruitsoorten uitgestald en bij een kraam konden de verschillende appels en peren ook daadwerkelijk geproefd worden. De organisatie had zoals altijd alles weer uitstekend voor elkaar. Super mooi aangekleed en ook het hapje en drankje ontbraken niet. Buiten was het een drukte van belang, want velen kwamen om een heerlijke fruitboom te kopen. En wie weet zitten er volgend jaar al van die heerlijke appels of peren aan en kun je ze zo van je eigen boom plukken. Wie niet precies wist wat te nemen, geen probleem, want de mensen van de museumtuin kunnen een deskundig advies geven. Een waar feest om hier eens te gaan kijken – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.