Hoornstra Bouw steunt DES-dames

ANGERLO – Het Derde damesteam van volleybalvereniging DES uit Angerlo heeft nieuwe shirts gekregen van Hoornstra Bouw. Riet Hoornstra overhandigde de dames hun nieuwe shirts. Deze zijn gesierd met het nieuwe Hoornstra logo. De dames komen dit jaar uit in de 3e klasse en doen het tot op heden prima. Ze staan bovenaan en hopen dit seizoen kampioen te worden. Iedere woensdag spelen zij de thuiswedstrijden. Van links naar rechts, boven: trainer/coach: Pieter Schild, Sandy Vermeer, Mariska van Someren, Janneke Tieleman, Wendela Linnenbank, Maaike v/d Bogaard en Riet Hoornstra (sponsor). Onder: Inge Raben, Marieke Tieleman, Hilde Gijsberts, Faska Nieuwenhuis, Kim Thuss, Manon Nieuwenhuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.