Home / Angerlo / Hoornstra Bouw steunt DES-dames

Hoornstra Bouw steunt DES-dames

ANGERLO – Het Derde damesteam van volleybalvereniging DES uit Angerlo heeft nieuwe shirts gekregen van Hoornstra Bouw. Riet Hoornstra overhandigde de dames hun nieuwe shirts. Deze zijn gesierd met het nieuwe Hoornstra logo. De dames komen dit jaar uit in de 3e klasse en doen het tot op heden prima. Ze staan bovenaan en hopen dit seizoen kampioen te worden. Iedere woensdag spelen zij de thuiswedstrijden. Van links naar rechts, boven: trainer/coach: Pieter Schild, Sandy Vermeer, Mariska van Someren, Janneke Tieleman, Wendela Linnenbank, Maaike v/d Bogaard en Riet Hoornstra (sponsor). Onder: Inge Raben, Marieke Tieleman, Hilde Gijsberts, Faska Nieuwenhuis, Kim Thuss, Manon Nieuwenhuis.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.