Home / Bronkhorst / Verbouwing vordert

Verbouwing vordert

BRUMMEN – Nadat in het voorjaar van dit jaar gestart werd met de sloop van een deel van het gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan in Brummen, werd na de bouwvakvakantie begonnen met de nieuwbouw. De monumentale witte villa wordt gerenoveerd en deels omsloten door de nieuwbouw. De voorzijde van de villa, gebouwd in 1890, blijft vanaf de Engelenburgerlaan zichtbaar. Naar alle waarschijnlijkheid worden de werkzaamheden medio 2013 afgerond. De totale kosten zijn begroot op 6 miljoen euro – foto: Harry Hanskamp
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.