Ondernemers Eerbeek houden met nieuwsbrief klanten op de hoogte

EERBEEK – Een dorp met een gezellig winkelgebied, horeca en groot aanbod van diverse ondernemingen. Zo omschrijft de nieuwsbrief van de OVE (Ondernemers Vereniging Eerbeek) het eigen dorp. De nieuwsbrief is een nieuw initiatief. In de nieuwsbrief vinden belangstellenden informatie over de ondernemers die Eerbeek een warm hart toedragen. De bij de vereniging aangesloten ondernemers zorgen met hun lidmaatschap dat in Eerbeek diverse evenementen mogelijk zijn.

Vanaf zaterdag 17 november start de Ondernemers Vereniging Eerbeek een campagne om de klanten te binden aan het dorp Eerbeek. Iedere klant van de ondernemer die aangesloten is bij de OVE, krijgt na aankoop van minimaal €10,- een lot. Met dit lot kan de klant op de website het lot activeren. De klant kan zich aanmelden voor de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Iedere maand komt er een nieuwsbrief uit, die digitaal verzonden gaat worden naar alle aangemelde emailadressen. Deze actie stopt op 31 december 2012. De actie zal volgens de OVE ook op andere momenten in het jaar gelden, zoals moederdag, vaderdag en andere momenten. De nieuwsbrief zal wel iedere maand verzonden worden. In de nieuwsbrief onder meer nieuwtjes over evenementen, een agenda en natuurlijk allerhande commerciële informatie die de OVE van belang acht voor haar klanten.
Ook gaat de OVE Eerbeek communiceren met de klant via de sociale media. Via twitter en facebook worden de klanten op de hoogte gehouden over evenementen en andere wetenswaardigheden uit het dorp Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.