Home / Velp / Besparen op zorgpremie als lid van Jagyba Sport & Health

Besparen op zorgpremie als lid van Jagyba Sport & Health

VELP – Profiteer van de samenwerking tussen Menzis en Jagyba Sport & Health. Bent u verzekerd bij Menzis, dan profiteert u van de volgende voordelen als lid van Jagyba Sport & Health: 10% Korting op uw maandelijkse jaar-lidmaatschapskosten, 50% korting op het starterspakket, 5% korting op uw basisverzekering, 7% korting op uw aanvullende en tandartsverzekering, 3 keer per jaar gratis Dieetadvisering en Sport Medisch Advies. Stapt u per 1 januari 2013 over naar zorgverzekeraar Menzis, dan ontvangt u € 60,- retour op uw rekening.
 

Met de collectiviteitnummer van Jagyba Sport & Health kunt u uw zorgpremie precies berekenen. Met de bovengenoemde kortingen wordt het lidmaatschap bij Jagyba Sport & Health enorm voordelig. Deze korting geldt tevens voor alle leden van uw gezin.
Schrijf u dit jaar nog in bij Jagyba en profiteer. Wilt u meer informatie bel dan met Jagyba Sport & Health op telefoonnummer 026 – 36 46 341 voor een vrijblijvende afspraak.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.