Home / Angerlo / Prachtig jubileumweekend Angerlo Vooruit

Prachtig jubileumweekend Angerlo Vooruit

ANGERLO – De Angerlose voetbalclub Angerlo Vooruit vierde het afgelopen weekend het 60-jarig bestaan van de vereniging. Vrijdagavond begon het met Dj Henry en Topper Judith Peters, zij openden het feestweekend met een avond voor alle leeftijden met een zeer gevarieerd muziekaanbod. Zaterdagavond ging het dak er af met topband Hike. Zondag was voor de hele familie. Favoriet FM was er tussen 12.00 en 14.00 uur live met het programma Liemerse Zaken en met optredens van artiesten op het sportpark. Het huidige eerste elftal speelde ’s middags een wedstrijd tegen prominenten uit het verleden. Voor de kinderen waren er de hele dag speelmogelijkheden. Het Ladies Event werd, zoals te zien op de foto, druk bezocht en de dames lieten zich goed voorlichten en een aantal kregen zelfs een wimperverlenging. Een aantal verschillende stands met alles maar dan ook álles wat de dames van nu interesseert, zoals huidverzorging, sport, make-up en mystiek was er – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.