Sint-Maarten Leuvenheim nieuw leven ingeblazen

LEUVENHEIM – Djuna Zijlstra (10) uit Leuvenheim is geboren in Purmerend en deed daar elk jaar op de elfde van de elfde aan Sint-Maarten. Ze ging dan met een lampion langs de deuren, zong een liedje en kreeg snoep van de bewoners.

Nu ze naar Leuvenheim is verhuisd, mist ze die traditie. Daarom besloot ze schoolgenoten op te trommelen om samen langs de deuren te gaan. Ruim 30 kinderen gaven gehoor aan haar oproep en trokken er zondagavond op uit. Inwoners van Leuvenheim hadden een brief ontvangen met daarin de vraag snoep in huis te halen, zodat zij niet met lege handen stonden wanneer de kids aan de deur kwamen. Een zak vol snoep hielden de zoetekauwen over aan de tocht Na afloop stond het Leuvenheims Belang op het schoolplein klaar met warme chocolademelk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.