Home / Hall / Bingo-avonden Hall krijgen vervolg

Bingo-avonden Hall krijgen vervolg

HALL – Dat de organisatie van de maandelijkse bingo-avonden, ten bate van de jeugdafdeling van de voetbalvereniging SHE uit Hall staat als een huis, blijkt wel uit het feit dat zij dit seizoen al voor het zesentwintigste jaar op rij de bingo-balletjes via een tv-scherm weer laten rollen. Zondagavond 18 november gaan in partycentrum Bello aan de Dorpsstraat in Hall de balletjes weer een grote rol spelen in een prijzenpakket dat er mag zijn. De zaal is om 19.30 uur open en er wordt precies om 20.00 uur begonnen. De avond is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar en er is voldoende parkeergelegenheid.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.