Bingo-avonden Hall krijgen vervolg

HALL – Dat de organisatie van de maandelijkse bingo-avonden, ten bate van de jeugdafdeling van de voetbalvereniging SHE uit Hall staat als een huis, blijkt wel uit het feit dat zij dit seizoen al voor het zesentwintigste jaar op rij de bingo-balletjes via een tv-scherm weer laten rollen. Zondagavond 18 november gaan in partycentrum Bello aan de Dorpsstraat in Hall de balletjes weer een grote rol spelen in een prijzenpakket dat er mag zijn. De zaal is om 19.30 uur open en er wordt precies om 20.00 uur begonnen. De avond is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar en er is voldoende parkeergelegenheid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.