Home / Dieren / 160 Voedselpakketten voor Dorcas

160 Voedselpakketten voor Dorcas

DIEREN – Vrijwilligers van de hulporganisatie Dorcas Hulp Nederland stonden zaterdag ook weer bij een aantal supermarkten in Dieren. Het winkelend publiek kon weer een extra boodschap meebrengen om deze vervolgens bij de vrijwilligers af te geven. In totaal werden in Dieren 160 dozen opgehaald. “Dat is vergelijkbaar met vorig jaar”, laat mevrouw Van Manen weten. Nu worden er zo snel mogelijk voedselpakketten van gemaakt zodat deze nog voor Kerst bij de allerarmsten in Oost-Europa terecht komen. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.