Home / Doesburg / Sinterklaasintocht Doesburg

Sinterklaasintocht Doesburg

DOESBURG – Zaterdag komt Sinterklaas ook in Doesburg aan, om 13.30 uur aan de IJsselkade. De DOV zaterdagcommissie wil dit niet zomaar voorbij laten gaan en doet daarom iets extra’s voor het winkelend publiek. De gezamenlijke ondernemers hebben een groot cadeau samengesteld, ter waarde van minimaal 500 euro. Tijdens de intocht worden er flyers uitgedeeld met een bon. Stop de bon zaterdag voor 15.45 uur in de bus bij DOV-stand op de kruising Ooipoortstraat, Meipoortstraat en Kerkstraat. Uit deze bus haalt Sinterklaas om 16.15 uur bij café du Midi één bon. Om het cadeau te winnen dient men dus om 16.15 uur bij het café te zijn.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.