Sinterklaasintocht Doesburg

DOESBURG – Zaterdag komt Sinterklaas ook in Doesburg aan, om 13.30 uur aan de IJsselkade. De DOV zaterdagcommissie wil dit niet zomaar voorbij laten gaan en doet daarom iets extra’s voor het winkelend publiek. De gezamenlijke ondernemers hebben een groot cadeau samengesteld, ter waarde van minimaal 500 euro. Tijdens de intocht worden er flyers uitgedeeld met een bon. Stop de bon zaterdag voor 15.45 uur in de bus bij DOV-stand op de kruising Ooipoortstraat, Meipoortstraat en Kerkstraat. Uit deze bus haalt Sinterklaas om 16.15 uur bij café du Midi één bon. Om het cadeau te winnen dient men dus om 16.15 uur bij het café te zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.