Home / Hoenderloo / Bijenhouden, iets voor jou?

Bijenhouden, iets voor jou?

HOENDERLOO – De imkersvereniging Hoenderloo zoekt mensen die een nieuwe hobby zoeken en die het ook nog eens leuk vinden om iets goeds te doen voor de natuur. Daarom houdt de vereniging een cursus bijenhouden voor beginners. De cursus start op 31 januari. Tijdens vijf theorielessen op donderdag vanaf 19.30 uur en acht praktijklessen op zaterdag vanaf 14.30 uur, verdeeld over de maanden februari tot en met oktober, wordt geleerd hoe fascinerend het bijenleven is en hoe met bijen om te gaan. De cursus kost 125 euro, inclusief lesmateriaal en koffie. Cursisten zijn automatisch een jaar gratis lid van de Algemene Nederlandse Imkersvereniging (ANI) en ontvangen het blad Mijn Bijen.

Peter Willemsen, tel. 055 – 3550204
www.imkersvereniginghoenderloo.nl
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.