Home / Rheden / Subsidie Wurfbainsstichting

Subsidie Wurfbainsstichting

RHEDEN – Het bestuur van de Wurfbainsstichting heeft de subsidies voor 2012 weer vastgesteld. De stichting ondersteunt jeugdverenigingen of jeugdafdelingen van verenigingen in het dorp Rheden. Er is in totaal een bedrag van 1335 euro uitgekeerd aan zes verenigingen. Helaas lopen de inkomsten van het stamkapitaal terug waardoor de mogelijkheden om de doelstellingen te bevorderen steeds minder worden. Om het stampkapitaal te verhogen wordt onder andere een fiets / spinningmarathon gehouden op 20 januari in De Cirkel. Natuurlijk zijn giften en schenkingen van harte welkom.

Tel. 026 – 4955120
E-mail. j.jansen48@planet.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.